Rugscholing – Paramedisch Centrum Schiedam-Vlaardingen – Schiedam

Rugscholing

Rugscholing

Rugpijn

75% van de mensen heeft af en toe of regelmatig last van rugklachten. Vaak herstellen rugklachten voorspoedig, maar soms worden de klachten chronisch. Rugklachten kunnen grote beperkingen geven in het dagelijks leven en tijdens het sporten. Soms zijn rugklachten zo ernstig dat werken niet meer lukt. Door functionele training, door beter om te gaan met uw rug en met de klachten, kunt u zelf uw klachten verminderen en beter functioneren in het dagelijks leven.

RUGSCHOLING KAN U DAARBIJ HELPEN!

Rugscholing

Tien weken opbouwend en functioneel trainen gericht op uw rug. Beginnen met statische stabiliteit, uitbreidend naar dynamische stabiliteit, kracht en snelheid. Dit is de meest effectieve manier om klachten te voorkomen en te verminderen. De rugscholing wordt gegeven door een geschoolde fysiotherapeut, tevens NASM personal trainer.Ons trainingsprogramma bestaat uit een opbouw van functionele oefeningen in de oefenzaal en oefentherapie om zelfstandig thuis uit te voeren.

Beweegprogramma:

Na het 10-weekse beweegprogramma is het mogelijk om uw resultaat en voortgang te behouden door bij ons onder begeleiding te blijven trainen.

Beweegprogramma: Rugscholing / Kosten

De intake en het onderzoek in onze praktijk worden vergoed uit uw aanvullende ziektekostenverzekering. Kijk in uw polisvoorwaarden hoe u bent verzekerd voor fysiotherapie of informeer bij een van onze assistentes.

De actuele kosten voor de 10-weekse rugscholing kunt u vinden op onze website onder praktijkinformatie.

De prijs is inclusief een Swiss-oefenbal, die verstrekt wordt voor het oefenen thuis.